Ja då skall jag väll försöka få ihop några rader

Idag är det torsdag den 13 augusti...
Ja igår fyllde Rasmus han vart 11 år och känner sig nöjd men kalas blir det till helgen , eftersom Julia är här och hon fyller på tisdag .. Så det blir kalas för de bägge då..

Ja sedan känns det nu som denna bil lösa tid är på väg att ta slut .. det känns helt underbart... Skall bli så skönt att kunna åka vart man vill och när man vill.

Idag har det vart en skön ute dag så de har kunnat vart ute och lekt och det har märkts inne för det har blivit väldigt lugnt inne och tyst....

Sedan kan jag inte fatta att vissa personer orkar hålla på att förstöra för oss.. sådan skulle man ju vilja låsa in för det kan ju inte vara friskt att hålla på , på det sättet .. Men ja vissa är sjuk och kommer att vara det resten av sitt liv ..
Men vi har nu gått vidare med detta till polisen och samlat in allt matrial som florerat runt och gjort en stor anmälan så får åklagaren titta på det..
Och så får man hoppas att det blir stopp på allt och det känns ju skönt att veta vilka som inte vänder ryggen mot oss.. För dessa har visat oss ett stöd i denna soppa som de har dragit upp... Rent och skärt skit snack som inte kommer att leda någon vart mer än att de vill svart måla ..
Ja ja nog om detta .. skolan är på antågande under nästa vecka och det står några frågetecken just nu bara men de skall väll bli klara snarast .. Men dessa saker delger jag inte här eftersom , de som vill sabba livet för oss läser även denna blogg...

Men lite skoj i dag vart jag upp ringd av en person som ville jag skulle börja jobba åt han , det känns ju skoj .. Så får se vart det leder... Skall träffa han snarast så vi kan se om vi kan hitta en lösning på allt ..

Idag hade jag inte mycket bilder att bjuda på så jag lägger upp några av Julias bilder som hon tagit..

          
Uppsala domkyrka              Gm kanon                            Uppsala slott



                   Tindris



Så tills vi ses nästa gång så ha det bra.. skall nu gå och få lite fika som Monica och barnen har bakat skall bli mums..


//  Fredrik

För er som undrar så överlevde jag knappt....

Ja men skall inte slå vad ... ja inte med sådana saker ..

Nu vet man vars nära döden upplevelse..



Här sitter man och väntar man på att man skall bli förnerdrad.... 

Ja så här kände man sig när karuselen höll på....


Ja ja jag kan då lova att skall man slå vad igen så skall jag inte gå med på en sådan grej igen.. Fy skjuton så svag i benen , ja för att inte tala om hur det kändes i magen .. Man kände sig som en flyg krach ...

Sedan åkte de små karusell med ..

Linus testade att åka typ någon slags farkost som gick upp och ner , den var skoj.. kanske pappa skulle prova den nästa år...



Ja Anton rattade sin radiobil själv och tyckte det var väldans roligt att jaga de andra syskonen ... ; )

Emma och Martin körde i från de flesta på banan .....


Linus & Rasmus smet undan och ni ser ju vem som var lycklig , pappa såg inte så ut efter sin tur ....

Ja vill som avslutning visa vilken myssig bild vi tod på väg upp till festivalen ...



Detta var allt för denna gång..

Fredrik

RSS 2.0